Derfor bør du vælge et sengebord uden ben

Soveværelse med sengeborde uden ben
Derfor bør du vælge et sengebord uden ben
Henrik Andersen
-
11/03/2023
-

Der er mange forskellige sengeborde at vælge mellem, men du bør vælge et uden ben, hvis du gerne vil frigøre pladsen på gulvet i dit soveværelse. Her skal du vælge en væghængt model, som fungerer ved, at du skruer den fast i væggen – og så får du desuden også nemmere ved at støvsuge gulvet, så dit soveværelse bliver rent, pænt og ryddeligt.

En pladsbesparende løsning

Det absolut største fordel ved et væghængt sengebord er, at det er pladsbesparende. Et sengebord uden ben kan være en god løsning, da det kan placeres tæt på sengen uden at tage op for meget gulvplads. Det kan er samtidig også fleksibelt, når det kommer til at finde det rette sted at placere bordet i et lille soveværelse.

En ulempe ved at vælge et sengebord uden ben er, at det er vanskeligt at flytte rundt på. Det kan derfor praktisk at vælge en model med ben, hvis du gerne vil rykke rundt på møblerne i soveværelset fra tid til anden, eller hvis du har brug for at flytte sengebordet i forbindelse med rengøring eller andre opgaver.

Lækkert og minimalistisk design

Sengeborde uden ben har ofte et mere minimalistisk og stilfuldt design end borde med ben. Det kan være en fordel, hvis du ønsker et moderne eller minimalistisk look i dit soveværelse, hvor der ikke er elementer, som optager unødvendigt meget plads. Du kan vælge mellem mange forskellige modeller, og du kan se et overblik her.

Generelt skal du være opmærksom på, at du ikke bør indrette med flere elementer end absolut nødvendigt, når du skal møblere dit soveværelse. Jo færre ting, desto bedre. Her skal du gå efter ‘less is more’-princippet, så du er sikker på, at der bliver skabt et roligt udtryk, der giver dig mulighed for at sove i ro og fred.

Copyright 2023 - Pilanto Aps